top of page

Ny trappe i tre etager

En gennemgribende renovering af en villa i hellerup skulle også have prikken over i'et. Dette resulterede i en kæmpe ombygning og renovering af selve villaen og trappen til førstesalen som skulle danne rammerne for de samlede tre etager villaen rummede. Trappen til kælderen blev skrotte og gulve i entreen ned til kælderen blev fjernet for at skabe en rigtig palæfornemmelse. Den oprindelige trappe til førstesalen fremstod meget æstetisk og skulle videreføres ned til kælderen hvilket vi formåede at gøre. Med de rette materialer og vores mange årige erfaring lykkedes det os at kopiere den oprindelige trappe og videreføre den til en vellykket gennem renoveret kælder.

- Vi har rigtig mange års erfaringer med fremstilling og opbygning af trapper og vi arbejder også med trapper som fremstilles i stål og andre metaller.

Fra Café til luksus sommerhus

IMG_4407.JPG
IMG_4613.JPG
IMG_4652.JPG

Den tidligere Café Jorden Rundt som i sin tid stod på svanemøllen og var den ene af to caféer, denne var tegnet af Utzon arkitekter og solgt på auktion. Vi stod for at samle caféen i sin tid da den blev leveret i elementer fra Tyskland og vi leverede inventaret. Da caféen så skulle fjernes for at vejen kunne udvides ved svanemøllen, blev bygningen demonteret og opmagasineret i Nordhavn. Her stod de forskellige elementer i mange år frem og da ejerne ikke længere ville bruge tid og penge på opbevaring skulle bygningen "smides ud". Vi synets det ville være synd og mente at vi godt kunne sælge den tidligere cafe for ham, hvilket vi så gjorde gennem Lauritz.com. Med salget bragte dette os også til et nyt og spænden projekt, at opsætte den tidligere cafe som sommerhus i Nordsjælland. Elementerne blev bragt til Nordsjælland fra Nordhavn og her her startede et nyt og spænden projekt. Vi fik samlet elementerne og nyt inventar kom ind, store terrasser blev bygget og udsigten over øversund fuldente det færdige og smukke byggeri. 

- Vi har mange års erfaring med renovationer, tilbygninger og nybyggeri, om dit projekt er stort eller småt så er det lige en opgave for os.

IMG_0535.HEIC

"Overdådig terrasse til et overdådigt sommerhus"

Den totale ombygning fra tidligere cafe til et fantastisk sommerhus kræver selvfølgelig også en overdådig terrasse udført i egetræ og med udsigten over Øresund forstår man godt behovet.

IMG_1047.JPG
IMG_1062.JPG
IMG_1302.JPG
IMG_1309.JPG
IMG_1065.JPG
IMG_1097.JPG
IMG_1308 2.JPG
IMG_1313.JPG

Egetræsbordplade med nedsænket vask og kogeplade

30mm Egetræsbordplade med sort undersænket stålvask og kogeplade for et mere minimalistisk look og mere rengøringsvenlighed.

IMG_4522.HEIC
IMG_4521.HEIC
IMG_4523.jpg
IMG_4525.jpg

Skraldesorteringsskur ved Marmorkirken i indre København

IMG_5030.HEIC
IMG_5029.HEIC

Efter Høje krav fra Københavnskommune skulle beboerne ved Mormorkirken i indre by have opført et "skraldeskur" som både var brandsikkert, lugtfrit og med grønt tag udført med sedum.

IMG_7203.HEIC

Gelænder forhøjes for større sikkerhed

Da vi startede en totalrenovering en i Holte blev vi opmærksomme på at gelænderet på 1. salen ikke havde en højde der føltes sikker og da der var småbørn i huset ville kunde have gelænderet forhøjet. Gelænderet var udført i Maghoni med hvide balustre. Den nye forlængelse blev udført i hånden og tilpasset efter montage.  

IMG_8845.HEIC
IMG_8878.HEIC
IMG_8843.HEIC
IMG_8874.HEIC
IMG_8876.HEIC
IMG_1650.HEIC
IMG_1649.HEIC
IMG_1654.HEIC
IMG_1653.HEIC

"Flere projekter vil blive tilføjet med tiden, så hold dig endelig opdateret med vores løbende projekter."

Vi er også til at finde på Instagram og Facebook

bottom of page