top of page

Historien

Et Håndværk Gået i Arv

For mange år siden, i det idylliske hjørne af en lille by Søborg, grundlagde en dygtig og passioneret snedker ved navn Iwan Løvenwald sit eget selskab. Iwan var ikke bange for at forfølge sin drøm og skabe noget unikt for sin familie. Han kom fra en lang linje af dygtige håndværkere og havde lært kunsten fra sin far og bedstefar, der også havde drevet velrenommerede virksomheder.

Iwan havde udmærket sig som en talentfuld tømrer og snedker helt tilbage fra sine lærlingetider i 1985. Trods de udfordrende perioder, virkede han altid pålidelig og beslutsom, hvilket gav ham ry for at levere håndværk af højeste kvalitet. Hans værksted blev kendt for de smukt designede møbler, de holdbare træstrukturer og den præcise opmærksomhed, han gav til enhver detalje. Kunden var altid i centrum af hans arbejde, og hans filosofi var, at tilfredse kunder ville skabe en varig forretning.

Da Iwan grundlagde sit selskab, var han fast besluttet på, at det skulle være en familieejet virksomhed. Han ønskede at bevare den arv, hans forfædre havde efterladt, og håbede, at en dag kunne hans søn overtage stafetten. Han arbejdede flittigt og lærte de nødvendige færdigheder fra sin far for at kunne videreføre traditionerne på den mest dedikerede måde.

De første år var ikke lette, da økonomiske kriser ramte landet, men Iwan formåede at navigere gennem dem med stor beslutsomhed og ved at holde fast i sine kerneværdier. Han prioriterede at levere enestående håndværk og var aldrig bange for at indarbejde nye teknologier og materialer i sit arbejde. Dette gjorde det muligt for ham at tilpasse sig tidens skiftende behov og bevare en stærk kundekreds.

Gennem årene voksede Iwan's virksomhed i renommé, og Iwan fik mulighed for at arbejde med både private kunder og store kommercielle projekter. Trods sine succeser og fremgang gik han aldrig på kompromis med kvaliteten og integriteten i sit håndværk.

 

Anders havde arbejdet som lærling sammen med sin far i mange år og havde taget til sig af alle de dyrebare lærepenge, som Iwan havde at dele ud af. Far og søn havde et nært forhold, og Anders var ivrig efter at følge i sin fars fodspor.

På jubilæumsdagen, omgivet af stolte kunder og velansete medarbejdere, annoncerede Iwan, at han nu officielt overdrog ledelsen af selskabet til Anders.

Det var et bevægende øjeblik, da den stolte far gav sønnen en ældgammel snedkerhammer som symbol på magtoverdragelsen og håndværkets kontinuitet.

Anders tog sin fars ord til hjertet og lovede at værne om familiens håndværk og forretning. Med Iwans visdom og vejledning og den ungdommelige energi og kreativitet, som Anders bragte, så virksomheden en lys og lovende fremtid i horisonten.

Løvenskov fortsatte med at trives og blomstre i mange generationer, altid styret af den dedikation, lidenskab og kvalitet, der var blevet videregivet fra far til søn. Familien Løvenwalds arv og deres mesterværker i træ levede videre i hjerterne og hjemmene hos deres taknemmelige kunder. Historien om det familieejede selskab var en påmindelse om, at håndværk, traditioner og passion altid har plads i en moderne verden.

Emne.jpg
Anders Evald Løvenwald & Iwan Løvenwald
bottom of page